Eva Hessellund

Virksomhedsjordemoder og ejer af Gravirk

Et lækkert og kreativt layout

Jeg oplever nu at have et folder til Gravirk, som jeg er vildt stolt af at udlevere! I samarbejdet var Charlotte utrolig lydhør overfor mine ideer og ønsker og lavede et rigtig lækkert og kreativt layout, der er i tråd med min hjemmeside. Jeg følte hun forstod min virksomhed og mit mål med brochuren.

Desuden skrev Charlotte teksterne, så de stod skarpt og professionelt i forhold til mine modtagere. Jeg vil til enhver tid anbefale Charlotte.

 

Pia Kjelstrøm Bruhn

Stressrådgiver og indehaver af Beati

Skarpe og præcise citater

Charlotte var hurtig til at sætte sig ind i og forstå min verden hos Beati. Testimonials, cases og artikler, som Charlotte har skrevet for mig, har været baseret på interviews med mine kunder, og jeg er meget tilfreds med resultaterne.

De skarpe og præcise citater, Charlotte benytter, er jeg særlig begejstret for – de rammer kernen i teksternes budskab rigtig godt. Hun er rigtig dygtig til finde ind til essensen og formidle budskabet på en konkret og let forståelig, måde.

Hjemmeside, SEO, sociale medier og udarbejdelse af brochure har Charlotte også hjulpet mig. Det er dejligt at kunne trække på Charlottes ekspertise, når jeg har brug for det.

Henning Petersen

Indehaver af HusVentilation

Charlotte er en uvurderlig hjælp

Jeg har været super tilfreds med Charlottes hjælp til at lave hjemmeside for mig til Husventilation. Som en del af opgaven har hun lavet videoer, interviews med kunder og samarbejdspartnere. Og hun har været med mig rundt på byggepladser for at tage billeder.

En hjemmeside har jeg haft brug for længe, men jeg har ikke fået gjort noget ved det. Nu er den der, og det er jeg Charlotte meget taknemmelig for – Charlotte er en uvurderlig hjælp. Jeg kan kun på det varmeste anbefale at tage et møde med hende.

Morten L. Damgaard

CEO hos Unitas Rejser

Søger du en marketing ildsjæl?

Søger du en marketing ildsjæl til online og offline marketing, så kan jeg kun anbefale dig at tage en snak med Charlotte.

Charlotte er en dygtig projektleder. Hun er selvstændig, innovativ og formår at varetage opgaverne indenfor online og offline marketing på meget tilfredsstillende vis – såvel strategisk, taktisk og operationelt.

Charlotte er meget dedikeret, har en god kommerciel forståelse, er en dygtig indkøber og har altid overholdt budgetter og tidsplaner.