Websites

Langt de fleste virksomheder har brug for en hjemmeside

Forventningen om at kunne finde en eksisterende virksomhed på nettet, er en selvfølgelighed hos forbrugerne i dag. Som virksomhed forventes det typisk, at man har en hjemmeside.

Google er din ven. Eller bør være det. Hvis folk ikke er klar over, at din virksomhed findes, er det vigtigt, at du bliver vist i Googles søgeresultater. Du kan blive vist, hvis din hjemmeside er søgemaskineoptimeret (SEO).

Hjemmesiden, eller dit website, er dit udstillingsvindue på nettet. Som havde du haft en fysisk butik, hvor dine kunder kunne komme og se dine produkter. Det er derfor vigtigt, at kunder og potentielle kunder på dit website kan læse om de varer eller ydelser, de kan få hos dig. Det er muligt at tilknytte en webshop til websitet og sælge dine varer online.

E-conomic benyttes af mange mindre virksomheder og start-ups. Vidste du, at man hos E-conomic kan tilknytte et website og en webshop, som interagerer med regnskabsystemet? Hvis du allerede benytter E-conomic, eller ønsker at gøre det, kan ByBoes tilbyde at opbygge websitet med indhold, herunder søgeoptimerede tekster, billeder, cases og video.

En WordPress hjemmeside er også en mulighed. Ud fra kundens ønsker og behov, skræddersyes websitet med relevant indhold. Eksempelvis er ByBoes website opbygget i WordPress.

Sociale medier kan være relevante at benytte som kommunikationskanal og kan, sammen med andre marketingtiltag, trække besøgende til dit website.

Læs mere om sociale medier

[cwa id=’widget-homemade’]