Online og offline – ByBoes hjælper med at blive synlig, der hvor det giver mening for netop din virksomhed. Iværksættere og mindre virksomheder har ofte svært ved selv at håndtere alle opgaver. Kommunikation og marketing er ofte en af de ting, som bliver nedprioriteret og udsat i en travl hverdag. Det er en skam.

For hvordan skal kunderne kunne vælge netop dig, hvis de ikke er klar over, at din virksomhed eksisterer, eller hvad din virksomhed tilbyder?

Kommunikation og marketing er mange ting. Og indsatsen er afhængig af, hvad du sælger, og hvem din målgruppe er. Der kan være stor forskel på, hvilke kommunikationskanaler, der giver størst værdi for din virksomhed eller organisation i forhold til andre.

Dit website er dit udstillingsvindue. Det er her kunderne ‘besøger dig’ og vælger din virksomhed frem for andre. Google er det sted, hvor langt de fleste begynder deres indkøbstur. Derfor er det nødvendigt, at du kan blive fundet på Google. Det kan godt og relevant indhold på din hjemmeside, hjælpe dig med. Synlig online og offline er guld værd.

Værdifuldt indhold kommer ikke af sig selv. ByBoes kan tilbyde at udarbejde det for dig, fx tekster, video og cases.

Læs mere om websites.