Websites

Langt de fleste virksomheder har brug for et website

Forventningen om at kunne finde en eksisterende virksomhed på nettet, er en selvfølgelighed hos forbrugerne i dag. Hvis folk derimod ikke er klar over, at din virksomhed findes, er det vigtigt, at du bliver vist i Googles søgeresultater. Eksempelvis når en bruger søger hjælp til en opgave, som er relevant for din virksomhed. I modsat fald går du glip af denne potentielle kunde.

Dit website, eller sagt på godt dansk: din hjemmeside, er dit udstillingsvindue på nettet, som havde du haft en fysisk butik, hvor dine kunder kan komme og se dine produkter. Det er derfor vigtigt, at kunder og potentielle kunder på dit website kan læse om de varer eller ydelser, de kan få hos dig. Det er muligt at tilknytte en webshop til websitet og sælge dine varer online.

E-conomic benyttes af mange mindre virksomheder og start-ups. Vidste du, at man hos E-conomic kan tilknytte et website og en webshop, som interagerer med regnskabsystemet? Hvis du allerede benytter E-conomic, eller ønsker at gøre det, kan ByBoes tilbyde at opbygge websitet med indhold, herunder søgeoptimerede tekster, billeder, cases og video.

Et WordPress website er også en mulighed. Ud fra kundens ønsker og behov, skræddersyes websitet med relevant indhold. Eksempelvis er ByBoes website opbygget i WordPress.

Sociale medier kan være relevante at benytte som kommunikationskanal og kan, sammen med andre marketingtiltag, trække besøgende til dit website.

Læs mere om sociale medier

  • Seneste indlæg

  • Kategorier